choose language

Sprache wählen

Επιλέξτε γλώσσα

Εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων από την Ελλάδα

XANTHAKIS Άγριες Αγκινάρες Τήνου εξαγωγική εταιρεία από την Ελλάδα

Η εταιρεία του κυρίου Ξανθάκη ασχολείται με την πώληση των φημισμένων παγκοσμίως για την ανώτερη ποιότητα τους , των άγριων αγκινάρων από την πατρίδα του την Τήνο , οι οποίες αποθηκεύονται με τον παραδοσιακό τρόπο σε πλαστικούς κουβάδες διατηρώντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους έως και την επαγγελματική παρασκευή τους από τους τελικούς παραλήπτες . Οι συσκευασίες που γίνεται χρήση για τις αγκινάρες επαληθεύουν και την στόχευση της εταιρείας για των πελατών που συνεργάζεται και έχει την πρόθεση να συνεργαστεί το οποίο είναι εισαγωγικές εταιρείες τροφοδοσίας εστιατορίων , ξενοδοχείων και άλλες παρεμφερή επαγγελματικές δραστηριότητες .

Άγρια αγκινάρα Τήνου

Γιατί η άγρια αγκινάρα Τήνου ?
  • Η άγρια αγκινάρα Τήνου , αποτελεί έναν πολύτιμο θησαυρό της φύσης , συνδυάζοντας υψηλή διατροφική αξία με την εξαιρετική γευστική απόδοση . Αυτό το φυτό είναι γνωστό για την πλούσια παρουσία αντιοξειδωτικών ενώσεων, που αποτελούν κλειδί για την προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόληψη διαφόρων ασθενειών.
  • Η άγρια αγκινάρα Τήνου διακρίνεται για την υψηλή περιεκτικότητά της σε φυτοχημικά συστατικά όπως οι κιναρίνες , οι φλαβονοειδή , οι φαινολικοί και οι ανθοκυανίνες . Αυτά τα συστατικά ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια στο οξειδωτικό στρες, προάγοντας έτσι την καλή υγεία και την ευεξία. Ειδικότερα, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της άγριας αγκινάρας Τήνου μπορούν να συμβάλουν στην πρόληψη σε διάφορες παθήσεις .
  • Ωστόσο, η αξία αυτού του φυτού δεν περιορίζεται μόνο στα οφέλη για την υγεία. Η άγρια αγκινάρα Τήνου είναι επίσης γνωστή για την εξαιρετική γευστική απόδοσή της. Τα φύλλα και οι καρποί της προσφέρουν μια μοναδική γεύση, που συνδυάζει τη φρεσκάδα και την απαλότητα με ένα ελαφρύ πικάντικο άρωμα . Αυτό το χαρακτηριστικό της κάνει την άγρια αγκινάρα Τήνου ιδανική για χρήση σε ποικίλες συνταγές , προσφέροντας έναν πλούσιο γευστικό παράγοντα σε οποιοδήποτε πιάτο.
  • Μια άλλη σημαντική πτυχή της άγριας αγκινάρας Τήνου είναι η χαμηλή της περιεκτικότητα σε σάκχαρα . Αυτό το φυτό προσφέρει μια υγιεινή επιλογή για όσους επιδιώκουν να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την υγεία τους, ενώ περιορίζουν την κατανάλωση σακχάρων . Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά την άγρια αγκινάρα Τήνου ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν διατροφές με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα ή διαβητικούς.
  • Συνοψίζοντας, η άγρια αγκινάρα Τήνου διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης με την εκλεπτυσμένη γεύση και την χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα . Η ενσωμάτωσή της στη διατροφή μας μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας μας και στην απόλαυση ενός πλούσιου και γευστικού διατροφικού προφίλ. Έτσι, αναδεικνύεται ως ένας πολύτιμος πόρος που πρέπει να ενσωματωθεί στην καθημερινή μας διατροφή για την προαγωγή της υγείας και την απόλαυση της γαστρονομικής μας εμπειρίας .

Η παραγωγή της άγριας αγκινάρας στην Τήνο

Η Τήνος, ένα νησί απαλλαγμένο από ρύπους με ιδανικές κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες, αποτελεί έναν εξαιρετικό τόπο για την παραγωγή της άγριας αγκινάρας υψηλής ποιότητας. Το νησί προσφέρει ένα φυσικό περιβάλλον όπου η αγκινάρα μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη χρήση χημικών ή τεχνητών λιπασμάτων. Οι ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες παρέχουν ιδανικές θερμοκρασίες και υγρασία για την ανάπτυξη των φυτών, ενώ οι καλές εδαφολογικές συνθήκες εξασφαλίζουν την πλούσια διατροφή και την καλή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή αγκινάρας με έντονη γεύση, αρώματα και θρεπτικά συστατικά που αναδεικνύουν την αυθεντική γεύση του εδάφους και του κλίματος της Τήνου.

Η παραγωγή της αγκινάρας γίνεται με μεγάλη προσοχή και σεβασμό προς το περιβάλλον από την φύτευση έως και την συγκομιδή με μοναδικό στόχο να γευτούν οι τελικοί καταναλωτές την ανώτερη ποιότητα αυτής .

Τυποποίηση

Η εταιρεία του κυρίου Ξανθάκη υιοθετεί τον παραδοσιακό τρόπο αποθήκευσης των άγριων αγκινάρων Τήνου, τοποθετώντας αυτές σε πλαστικούς κουβάδες . Μέσω αυτής της μεθόδου, διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά έως και τη στιγμή της κατανάλωσης. Αυτό παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη διατροφική αξία των αγκινάρων με ευκολία και άνεση, καθώς είναι έτοιμα προς κατανάλωση. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία διασφαλίζει την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων που διατηρούν τη φρεσκάδα και τη θρεπτική τους αξία, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαμβάνουν μια γευστική και υγιεινή εμπειρία.

Συνεργασίες

Η εταιρεία του κυρίου Ξανθάκη έχει αναπτύξει στενές συνεργασίες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο με ξενοδοχεία που επιδιώκουν την παροχή πιάτων υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την ανάδειξη της υγιεινής διατροφής , εταιρείες τροφοδοσίας κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής , καθώς και επιχειρήσεις τροφοδοσίας καταστημάτων HORECA. Αυτές οι συνεργασίες επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει τα προϊόντα της σε διαφορετικές αγορές , ενισχύοντας το κύκλωμα παραγωγής και διανομής της και διευρύνοντας την παρουσία της στον κλάδο της υψηλής γαστρονομίας και υγιεινής διατροφής .

Νέες συνεργασίες

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση ,  μας έχει οδηγήσει στον προγραμματισμό για διπλασιασμό της παραγόμενης ποσότητας του 2024 , με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να δημιουργεί και να επιδιώκει νέες συνεργασίες για την επερχόμενη συγκομιδή της άγριας αγκινάρας από την Τήνο . Ο υπεύθυνος εξαγωγών κύριος Ξανθάκης Μιχαήλ είναι διαθέσιμος σε κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία που επιθυμεί την ενημέρωση της και να της παρέχει όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την αποδοτικότητα της επένδυσης τους .   

Η companiesfromeurope.com απαγορεύει ρητά την αντιγραφή του οπτικού υλικού ή τμήματος της παρουσίασης για οποιαδήποτε χρήση χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της