companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων από την Γερμανία

A. SAUMWEBER GMBH EXPORT

Τα προϊόντα μας

SAUMWEBER Feinbackbutter

Προετοιμασία βουτύρου με βανιλίνη – χωρίς απαιτήσεις επεξεργασίας για όλες τις ζύμες Εύκολη επεξεργασία για εκλεκτές κρέμες για τα καλύτερα αρτοσκευάσματα βουτύρου

SAUMWEBER ButaPlus Back

Η απόλαυση ψησίματος με βούτυρο χωρίς τεχνητά συστατικά 25% τρανς λιπαρά οξέα χωρίς λακτόζη βουτύρου <2% χωρίς τη χρήση γενετικής μηχανικής χωρίς συνθετικά παραγόμενα συντηρητικά χωρίς χρωστικές

SAUMWEBER Deutsche Markenbutter

Γλυκό βούτυρο κρέμα από φρέσκια κρέμα σε πρακτικό ραβδί 2,5 κιλών μοναδική γεύση βουτύρου

SAUMWEBER Finella Back

Μαργαρίνη χωρίς τεχνητά συστατικά καθαρή δήλωση τρανς λιπαρά οξέα <2% χωρίς τη χρήση γενετικής μηχανικής χωρίς λακτόζη αυξάνει την παραγωγή πιστοποιημένου βιώσιμου φοινικέλαιου *περιεκτικότητα σε λακτόζη κάτω από 0,1 g ανά 100 g

SAUMWEBER Premiumbutter

ήπια οξινισμένο βούτυρο από φρέσκια κρέμα σε πρακτικό ραβδί 2,5 κιλών μοναδική γεύση βουτύρου

SAUMWEBER Finella Plunder

Μαργαρίνη χωρίς τεχνητά συστατικά καθαρή δήλωση τρανς λιπαρά οξέα <2% χωρίς τη χρήση γενετικής μηχανικής χωρίς λακτόζη αυξάνει την παραγωγή πιστοποιημένου βιώσιμου φοινικέλαιου *περιεκτικότητα σε λακτόζη κάτω από 0,1 g ανά 100 g

SAUMWEBER Tourierbutter-Platte

εγγυάται υψηλή ποιότητα βέλτιστη πλαστικότητα βουτυρώδης γεύση απλή επεξεργασία διαθέσιμη και σε βιολογική ποιότητα

SAUMWEBER Finella Zieh

Μαργαρίνη χωρίς τεχνητά συστατικά καθαρή δήλωση λιπαρά οξέα <2% χωρίς τη χρήση γενετικής μηχανικής χωρίς λακτόζη αυξάνει την παραγωγή πιστοποιημένου βιώσιμου φοινικέλαιου *περιεκτικότητα σε λακτόζη κάτω από 0,1 g ανά 100 g

SAUMWEBER Tourierbutter-Platte CL

χωρίς συνθετικές χρωστικές με απαλή σύσταση πραγματική γεύση βουτύρου χωρίς την προσθήκη κλασματοποιημένων λιπαρών

SAUMWEBER Finella Creme

Μαργαρίνη χωρίς τεχνητά συστατικά καθαρή δήλωση λιπαρά οξέα <2% χωρίς τη χρήση γενετικής μηχανικής χωρίς λακτόζη αυξάνει την παραγωγή πιστοποιημένου βιώσιμου φοινικέλαιου *περιεκτικότητα σε λακτόζη κάτω από 0,1 g ανά 100 g

SAUMWEBER Cuisine d’ Or – flüssige Pflanzencreme 10 l Kanister

για μαγείρεμα, ψήσιμο, ψήσιμο και τηγάνισμα με φυσική γεύση βουτύρου για μια φυσική και υγιεινή διατροφή εύκολη στη δόση χωρίς ψυγείο

SAUMWEBER Cuisine d’ Or – Frita longlife 10 l

υγρό λάδι τηγανίσματος μακράς διαρκείας εύκολη δοσολογία εύκολος καθαρισμός της φριτέζας χωρίς σκληρυμένα λίπη στο πρακτικό οικολογικό κουτί

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας


Η ποιότητα θέλει ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εμπειρία αποτελεί τη βάση των πάντων.
Στην περίπτωσή μας εδώ και περισσότερα από 111 χρόνια.
Για να γίνεις ειδικός στο βούτυρο, τα λίπη και τα έλαια χρειάζεται περισσότερο από μια μέρα. Για να γίνεις κορυφαίος προμηθευτής, η τεχνογνωσία πρέπει να αναπτύσσεται συνεχώς όπως οι ετήσιοι δακτύλιοι ενός δέντρου: αργά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ιστορία της επιτυχίας μας ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 1902, όταν η Maria και ο August Saumweber ίδρυσαν ένα μικρό γαλακτοκομείο σε μια περιοχή του Μονάχου που ονομάζεται Au. Σε αυτό το βούτυρο γάλακτος, γιαούρτι, τυρόπηγμα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα παράγονταν φρέσκα μέρα με τη μέρα από το γάλα που παρείχαν οι αγρότες στη γύρω βαυαρική ύπαιθρο.

Μέσα σε πολλές γενιές, αυτές οι μέτριες απαρχές έχουν εξελιχθεί σε κορυφαίο παραγωγό γάλακτος και φυτικών λιπαρών με πανευρωπαϊκή φήμη. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτής της μόνιμης διαδικασίας καινοτομίας και ανάπτυξης – ωστόσο, ένα πράγμα έμεινε: Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και, κατά συνέπεια, δεσμευόμαστε σε αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία. Το ιδιαίτερο μέλημά μας είναι να εκπληρώσουμε την ευθύνη μας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, και έτσι πρέπει να παραμείνει – επίσης προς το συμφέρον όλων των πιστών πελατών μας.

1902 Ο Αύγουστος και η Maria Saumweber βρήκαν ένα γαλακτοκομείο στην οδό Franziskaner στο Μόναχο.
1927 Τα αδέρφια Dr. August και Jakob Saumweber ξεκινούν την παραγωγή γιαουρτιού και κεφίρ.
1934 Η παραγωγή μεταφέρεται στην οδό Emil-Geis-Street (τρέχουσα διεύθυνση). Η παραγωγή επεκτείνεται και περιλαμβάνει συμπυκνωμένο βούτυρο, χοιρινό και βόειο λίπος και μαργαρίνη.
1948 Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων διευρύνεται σημαντικά και τα προϊόντα πωλούνται επίσης σε ξένες χώρες.
1955 Διπλ. Chem. Ο Wilfried SAUMWEBER αναλαμβάνει την ευθύνη για την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων.
1968 Εισαγωγή στην αγορά του Butaris Butterschmalz (συμπυκνωμένο βούτυρο Butaris).
1998 Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ποιότητας και επιτυχής πιστοποίηση σύμφωνα με το EN DIN ISO 9001.
2000 Η 4η γενιά προσχωρεί στην εταιρεία, η Ariane Saumweber και η Diplom-Betriebswirt Rainer Saumweber, αδελφή και αδελφός.
2002 Στις 14 Ιανουαρίου 2002, η A. SAUMWEBER GmbH γιορτάζει την 100η επέτειό της.
2003 Εισαγωγή του “Bio-Tourier-Butter”-Platte (πλάκα βουτύρου σφολιάτας σε βιολογική ποιότητα) για βιολογικούς φούρνους και ζαχαροπλαστεία. Πιστοποίηση σύμφωνα με το «Διεθνές Πρότυπο Τροφίμων» (iFS).
2004 Εισαγωγή του βουτύρου Deutsche Marken (υψηλής ποιότητας γερμανικό βούτυρο, το γερμανικό ισοδύναμο με το «βούτυρο επιπλέον επιλεγμένο»), που προσφέρεται σε διαφορετικές ποσότητες για τη βιομηχανία και το εμπόριο.
2007 Εισαγωγή του «Bio-Butterreinfett» (βιολογικό διαυγές βούτυρο) για παραγωγούς σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής. Εισαγωγή του «Sonnenweg Bio Butterschmalz» (βιολογικό συμπυκνωμένο βούτυρο) στο εμπόριο βιολογικών φυσικών τροφίμων.
2010 Εισαγωγή στην αγορά «Finella – Sortiment» (εμπορική γραμμή Finella), μαργαρίνες καθαρής ετικέτας χωρίς τεχνητά πρόσθετα για το εμπόριο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
2012 Εισαγωγή στην αγορά του «Butteria Bio-Bratöl» (οργανικό τηγανέλαιο) στο εμπόριο βιολογικών φυσικών τροφίμων. Νέες πιστοποιήσεις: RSPO, Kosher και ÖKOPROFIT.

Η ποιότητα χρειάζεται ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ποιοτικά υπογεγραμμένο και σφραγισμένο.
Η εμπιστοσύνη αποτελεί τη βάση για μακροπρόθεσμες συνεργασίες. Αυτός είναι ο λόγος που δεσμευόμαστε να επιβεβαιώνουμε και να ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή σας μέρα με τη μέρα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας και να βελτιστοποιούμε τις τεχνικές κατασκευής μας. Δίνουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο μπορούμε να παράγουμε με βάση τη μακρόχρονη εμπειρία μας. Η αρχή αυτής της διαδικασίας είναι η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, ακολουθούμενη από μια παραγωγική διαδικασία που βασίζεται σε επιστημονικά ευρήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ωστόσο, δεν το αφήνουμε έτσι:

Όταν πρόκειται για ύψιστη ποιότητα και ασφάλεια προϊόντων, δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Με βάση ένα ειδικά αναπτυγμένο πρόγραμμα παρακολούθησης πολλαπλών βημάτων, οι ειδικοί μας διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν μόνο προϊόντα υψηλότερης ποιότητας. Η παρακολούθηση της ποιότητας δεν μπορεί να είναι υπερβολική. Εξάλλου, διακυβεύεται η επιτυχία και η ικανοποίηση των πελατών μας – και η τέλεια απόλαυση για όλους.

Όσον αφορά την ποιότητα, η φιλοσοφία μας είναι: το 100% δεν είναι το μέγιστο, είναι το ελάχιστο.

Αυτό διασφαλίζεται μέσω του ολοκληρωμένου μας συστήματος διαχείρισης ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο τροφίμων (iFS). Η ασφάλεια των τροφίμων είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας, που διασφαλίζεται από ένα εφαρμοσμένο σύστημα HACCP και Food Defense System. Επιπλέον, είμαστε πιστοποιημένοι για την παρασκευή βιολογικών τροφίμων και, εάν χρειάζεται στα προϊόντα μας, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένο βιώσιμο φοινικέλαιο

Η ποιότητα χρειάζεται ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η A. Saumweber GmbH κατανοεί την ενεργό προστασία του περιβάλλοντος ως υποχρέωση απέναντι στους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους γείτονες, τους συμπολίτες μας και τις επόμενες γενιές.

Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή των προμηθευτών και των πρώτων υλών μας, και επιθεωρούμε και παρακολουθούμε μόνιμα ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής μας, που τελειώνει με την παράδοση των τελικών προϊόντων μας.

Όλα τα μέτρα είναι προσανατολισμένα προς την καλύτερη διαθέσιμη και οικονομικά εφαρμόσιμη τεχνολογία.