Sprache wählen

companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες φρούτων λαχανικών από την Ιταλία

ANTONIOFORCINA Εξαγωγική εταιρεία από την Ιταλία

Τα προϊόντα μας

Εσπεριδοειδή

Ρόδια

Κεράσια

Φράουλες

Ροδάκινα

Βερίκοκα

Navel Πορτοκάλια

Clementine

Μανταρίνια

Λεμόνια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

Επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα της γης
Η La Forcina Antonio είναι μια κορυφαία εταιρεία στην επεξεργασία και εμπορία φρούτων και λαχανικών όπως: Ροδάκινα, Περκός, Παραγουάη, Νεκταρίνια, Πορτοκάλια, Μανταρίνια, Κλημεντίνες, Myagawa, Λεμόνια, Φράουλες, Κεράσια, Βερίκοκα, Δαμάσκηνα, Μήλα Annurche, Μήλα, Λωτοί, ρωμαϊκά φασόλια, κουνουπίδια και μπρόκολο. Γεννημένη τη δεκαετία του 1980 από την τριακονταετή εμπειρία του Antonio Forcina στον τομέα των φρούτων και λαχανικών, εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου για να γίνει μια εταιρεία αιχμής.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η φιλοσοφία της Forcina Antonio γεννήθηκε από το μεγάλο πάθος για την ποιότητα: τα προϊόντα παρακολουθούνται και ελέγχονται σε όλους τους χώρους παραγωγής και για ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η στρατηγική μας μας επιτρέπει να αποκτούμε υψηλά και σταθερά πρότυπα ποιότητας με την πάροδο του χρόνου. Η La Forcina Antonio θέτει ως προτεραιότητα τους στόχους της την ικανοποίηση των πελατών.

Εγγυόμαστε τη συμμόρφωση του προϊόντος
Η αποθήκη είναι 7000 τετραγωνικά μέτρα (3000 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένη και 4000 τετραγωνικά μέτρα εξωτερική), αποτελείται από πάνω από 40 υπαλλήλους και με δικά της οχήματα. Ο κύριος στόχος, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η διάθεση στην αγορά μόνο προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα μας φτάνουν στα τραπέζια των καταναλωτών με μια φρεσκάδα, μια καλοσύνη και μια μοναδική γεύση. Η La Forcina Antonio, η οποία αποτελεί μέρος μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές φρούτων και λαχανικών, της M.O.F. (Centro Agroalimentare di Fondi), δραστηριοποιείται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και ειδικότερα με τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Μάλτα και την Αγγλία.