companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες φρούτων λαχανικών από την Ολλανδία

FRESHWISE Εξαγωγική εταιρεία από την Ολλανδία

Τα προϊόντα μας

ΦΡΟΥΤΑ

Παρέχουμε μεγάλη γκάμα φρούτων σε ποσότητες, καθώς και μικρές παραγγελίες ανάμειξης. Η γκάμα μας καλύπτει ολλανδικά φρούτα όπως διάφορα μήλα και αχλάδια καθώς και εισαγόμενα φρούτα όπως σταφύλια, εσπεριδοειδή, πεπόνια, κουκούτσια.

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η Fresh Wise προσφέρει μια πλήρη σειρά λαχανικών. Είτε πρόκειται για ένα εξωτικό λαχανικό από τη Γαλλία, το Περού ή το Βιετνάμ, είτε αν πρέπει να μείνουμε κοντά στο σπίτι για μερικά γνωστά ολλανδικά λαχανικά: ξέρουμε πού θα το βρούμε!

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Το εκτεταμένο δίκτυό μας μας επιτρέπει να προμηθεύουμε μια πλήρη γκάμα μανιταριών για να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Διαθέτουμε ακόμη πιο αποκλειστικά μανιτάρια όπως chantalle, blue foot ή τρούφα.

ΒΟΤΑΝΑ

Με την πλήρη γκάμα βοτάνων από το Ισραήλ, την Ισπανία και την Κένια, ο Fresh Wise μπορεί να σερβίρει τους συνεργάτες του όλο το χρόνο με φρέσκα βότανα σε διάφορες συσκευασίες.

ΜΟΥΡΑ

Προμηθεύουμε τα μούρα μας απευθείας από τους καλύτερους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ανεπτυγμένο τρόπο συσκευασίας των παλετών μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μούρα υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Η Fresh Wise προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή από ειδικές ντομάτες από το δικό μας έδαφος στην Ολλανδία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Σε όλη τη συνεργασία με τους ντόπιους καλλιεργητές, βρισκόμαστε πάντα μπροστά στις νεότερες ποικιλίες.

ΕΞΩΤΙΚΑ

Η Freshwise προμηθεύει όλα τα είδη εξωτικών όπως Mango's, αβοκάντο και ανανάδες, καθώς και εξωτικά όπως καραμπόλα, cherimoya, passionfruit, σπαράγγια, rambutan, σύκα, λίτσι και mangosteen.

CRESSES

Η προμήθεια μέσω των πελατών μας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες εταιρείες υψηλής ποιότητας, τα κάρδαμο είναι απαραίτητα στη συλλογή μας.

BABY LEAVES

Τρεις αφίξεις την εβδομάδα απευθείας από τον καλλιεργητή μας στην Ιταλία με φρέσκα φύλλα μωρού. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορούμε να παρέχουμε φρέσκα φύλλα μωρού κάθε μέρα της εβδομάδας.

ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Η Fresh Wise σας τολμά να δοκιμάσετε τη συλλογή μας από καυτερές πιπεριές τσίλι. Από το Habanero στο Scorpion, όσο πιο ζεστό, τόσο το καλύτερο!

LETTUCES

Specially selected lettuces directly loaded from the growers. In the morning they harvest, at the beginning of the afternoon they transport to our warehouse, at the end of the afternoon we ship it to the airport. In the Dutch season we are able to supply the lettuces from the fields to your country within 24 hours!

ONIONS

Fresh Wise exports and transports high quality Dutch onions and potatoes to worldwide destinations. We co-operate with the best growers in Holland only, to deliver the best quality possible.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

Καλώς ήρθατε στο Fresh Wise

Η Fresh Wise πιστεύει ότι ο καθένας αξίζει να δοκιμάσει όλα τα νόστιμα φρούτα και λαχανικά που έχει να προσφέρει ο πλανήτης μας. Η Fresh Wise είναι ένας προμηθευτής πλήρους εξυπηρέτησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Προμηθεύουμε χονδρεμπόρους, λιανοπωλητές, επιχειρήσεις εστίασης, εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων και εισαγωγείς. Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια πλήρη γκάμα φρούτων και λαχανικών που προέρχονται απευθείας από τον καλλιεργητή και είναι σε θέση να τα προμηθεύσουν σχεδόν σε οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Η Fresh Wise είναι ένας προμηθευτής πλήρους εξυπηρέτησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Προμηθεύουμε χονδρεμπόρους, λιανοπωλητές, επιχειρήσεις εστίασης, εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων και εισαγωγείς. Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια πλήρη γκάμα φρούτων και λαχανικών που προέρχονται απευθείας από τον καλλιεργητή και είναι σε θέση να τα προμηθεύσουν σχεδόν σε οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο. Είμαστε εξειδικευμένοι στο να συνδυάζουμε κάθε είδους mix truck, παλέτα ή κοντέινερ της γκάμας μας, που φτάνει έως και 1200 διαφορετικά φρούτα και λαχανικά.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
Η Fresh Wise λειτουργεί από το δικό της κέντρο διανομής, το οποίο εδρεύει στο “De Lier” – την καρδιά της περιοχής Westland. Από το κέντρο διανομής μας έχουμε καλή σύνδεση με όλους τους τοπικούς καλλιεργητές και αυτό που μας δίνει τη δυνατότητα να εισάγουμε και να εξάγουμε γρήγορα, από το λιμάνι του Ρότερνταμ ή το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Από το κέντρο διανομής μας μπορούμε να παραλάβουμε, να αποθηκεύσουμε και να αποστείλουμε όλα τα προϊόντα μας υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Έχουμε επίσης τη δική μας μονάδα συσκευασίας, όπου συσκευάζουμε προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Το τμήμα Ποιότητας μας έχει ένα σημαντικό καθήκον στην εταιρεία μας. Με τη μεταφορά περισσότερων από 1200 διαφορετικών ειδών την εβδομάδα μέσω του κέντρου διανομής μας, ο ποιοτικός έλεγχος είναι οι πρώτες προτεραιότητές μας. όταν τα εμπορεύματα εισέρχονται και φεύγουν από την αποθήκη μας. Το προσωπικό του τμήματος ποιότητας μας είναι καλά εκπαιδευμένο στο χειρισμό και την επιθεώρηση φρέσκων προϊόντων καθώς και στην ασφάλεια των τροφίμων. Η ασφάλεια των τροφίμων είναι η κύρια προτεραιότητα. Επομένως δοκιμάζουμε τακτικά τα προϊόντα μας σε επίπεδα υπολειμμάτων. Συνεργαζόμαστε μόνο με καλλιεργητές/προμηθευτές που διαθέτουν τουλάχιστον πιστοποίηση Global Gap και η αποθήκη μας είναι πιστοποιημένη με BRC & HACCP.