companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες προϊόντων σάλτσας από το Βέλγιο

CONSERVERIE ET MOUTARDERIE BELGE S.A. EXPORT

Τα προϊόντα μας

MUSTARD

GOLD SAUCES

VARM SAUCES

READY MEALS

SPREADS

DRESSINGS

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

Η Conserverie et Moutarderie Belge ιδρύθηκε το 1953 από τον Franz Schumacher με το όνομα «Gloria», αργότερα «Filou», ξεκίνησε με προϊόντα μουστάρδας.

Το 1983 την εταιρεία ανέλαβαν ο γαμπρός και η σύζυγός του, Philippe και Elvira Renson. Από αυτή τη στιγμή η οικογενειακή επιχείρηση βλέπει τις δραστηριότητές της να επεκτείνονται σε σάλτσες και έτοιμα γεύματα.

Το παραδοσιακό vol-au-vent γίνεται ο πραγματικός κινητήρας της εταιρείας που έχει δει τις πωλήσεις της να αυξάνονται από χρόνο σε χρόνο. Αρκετές μεγάλες συμβάσεις με σούπερ μάρκετ στο Βέλγιο ενίσχυσαν αυτή την τάση.

Από το 2010, η τρίτη γενιά μπήκε στην εταιρεία που δίνει έναν αέρα αλλαγής σε αυτό το νέο οικονομικό πλαίσιο!

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα τον ισχυρό ανταγωνισμό, επιλέγουμε τη διαφοροποίηση, μια στρατηγική που απαιτεί συνεχή ευελιξία και ταχύτητα εκτέλεσης. Αυτό μας δίνει ένα κρίσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αντιμετωπίζουμε μεγάλες μεταλλάξεις.

Η εταιρεία πραγματοποιεί επί του παρόντος κύκλο εργασιών 4,5 εκ. € και απασχολεί 15 άτομα.

Μαζί μας, έχετε έναν ισχυρό συνεργάτη, με τον οποίο θα απολαύσετε μια εξατομικευμένη και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

ΑΜΕΛΕΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Η ευελιξία είναι το κλειδί για την επιτυχία μας, καθώς διερευνούμε όλες τις πιθανές λύσεις για κάθε αίτημα πριν δώσουμε μια συγκεκριμένη απάντηση. Για να καλύψουμε ορισμένες από τις ανάγκες των πελατών μας, καταφέραμε να λάβουμε πιστοποιήσεις για συγκεκριμένες αγορές όπως το Kosher και το Halal.

Χάρη στην ανταπόκριση και τον δυναμισμό μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα συσκευασιών για τα διάφορα προϊόντα μας, που κυμαίνονται από ένα βάζο 100 ml έως το δοχείο των 1000 L.

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας με τις μάρκες «Filou», «Jefke», «La vache qui regarde passer les trains» και «La Délicieuse», καθώς και με ιδιωτική ετικέτα.