choose language

Sprache wählen

Επιλέξτε γλώσσα

companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων από την Ευρώπη

AU FROMAGER DE RUNGIS εταιρεία από την Γαλλία

Τα προϊόντα μας

ABONDANCE

Το Abondance είναι ένα τυρί από τη Savoie, είναι φτιαγμένο από πλήρες γάλα από μια ράτσα αγελάδας που ονομάζεται "Bountiful", που πήζει αργά σε θερμοκρασία 27 ° C. Είναι τυρί AOC από το 1990. Το Abondance παράγεται σε μικρά εργαστήρια παραγωγής που ονομάζονται "fruitières" .» Το τυρί Abondance ωριμάζει τουλάχιστον τρεις μήνες σε σανίδες ελάτης σε κελάρια αφού το δουλέψουν στο χέρι. Υφή: Σκληρή αλλά εύκαμπτη, λιώνει στο στόμα Η γεύση της: Αλμυρή με μια πικρία Η γεύση της: Φρουτώδης, ελαφρώς αλμυρή Δύο φορές το χρόνο, δοκιμάζουμε και επιλέγουμε τους καλύτερους τροχούς και τους αφήνουμε στην άκρη για τους υπάρχοντες και νέους πελάτες μας.

AFFIDELICE

Το Affdelice είναι ένα μαλακό τυρί με γαλακτικό τυρόπηγμα που παρασκευάζεται στη Βουργουνδία. Η κρούστα του είναι λεία ή ελαφρώς ζαρωμένη και γυαλιστερή, πορτοκαλί από ελεφαντόδοντο έως τούβλο. Η φλούδα πλένεται δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα με κρασί Chablis. Σχετίζεται με το Epoisse. Υφή: κρεμώδης με ελαφρώς εύθρυπτη καρδιά Γεύση: ισορροπημένη Γεύση: ειλικρινής και τυπική

BRIE DE MELUN

Το Brie de Melun είναι ένα προϊόν AOC. Φτιάχνεται από νωπό γάλα που αφήνεται να στραγγίσει αργά. Είναι ένα ελαφρά αλατισμένο μαλακό τυρί με επιφανειακή διαμορφωμένη φλούδα και διατηρεί ένα κυρίαρχο γαλακτώδες άρωμα. Η κρούστα είναι λεπτή και καλυμμένη με μια λευκή τσόχα διάστικτη με κόκκινες, καφέ ή πιθανώς μπορντό ραβδώσεις και η επιφάνεια του τυριού μπορεί να είναι ελαφρώς τσακισμένη. Η υφή του: Απαλή και κρεμώδης με την πάροδο του χρόνου Η γεύση του: Ελαφρώς αλμυρή Η γεύση του: Πολύ δυνατή, γίνεται πιο δυνατή με την ωρίμανση

COMTE EXTRA VIEILLE RÉSERVE

Το Comté είναι ένα προϊόν AOC. Το συμπιεσμένο μαγειρεμένο τυρί, το Comté είναι φτιαγμένο από μερικώς αποβουτυρωμένο ωμό αγελαδινό γάλα και έχει απαλή και κρεμώδη υφή. Το τυρί Comté αναπτύσσεται από τεχνίτες με γάλα από αγελάδες της γαλλικής ράτσας Montbeliardor Simmental. Οι αγελάδες τρέφονται αποκλειστικά με χόρτο και σανό. Μπορείτε να προμηθευτείτε τυρί Comté από διαφορετικές εποχές. Καλοκαιρινή κομτέ: Φρουτώδη αρώματα Winter Comté: Καρυδιές, φυτικές ή πιο έντονες γεύσεις ψητού Η υφή της: Διαφέρει με το γάλα

EPOISSES PERRIÈRE

Το τυρί Epoisses είναι ένα μοναδικό μαλακό τυρί με γαλακτικό τυρόπηγμα. Ο φλοιός του είναι λείος, ή ελαφρώς ζαρωμένος και γυαλιστερός και το χρώμα του κυμαίνεται από πορτοκαλί ιβουάρ έως κόκκινο τούβλο, ανάλογα με τον χρόνο ωρίμανσης. Το εμβληματικό κόκκινο χρώμα του προέρχεται από μαγιά και ζύμωση. απαγορεύεται η χρήση βαφών. Πλένεται με marc de Bourgogne. Υφή: κρεμώδης με ελαφρώς εύθρυπτη καρδιά Γεύση: ισορροπημένη Γεύση: ειλικρινής, δυνατή, με νότες αποξηραμένων φρούτων.

MORBIER

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο «Morbier» γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό με το ίδιο όνομα που βρίσκεται στην περιοχή Franche-Comté. Παρασκευαζόταν σε δύο βήματα από τους ντόπιους αγρότες: το τυρόπηγμα που φτιάχνονταν με το πρωινό γάλα τοποθετούνταν σε καλούπια τυριών και στη συνέχεια πασπαλίζονταν με στάχτη (που έχει αντισηπτικές ιδιότητες) στην επιφάνεια για να το προστατεύσουν μέχρι το βράδυ. Η υφή του: Απαλή, λεία και κρεμώδης Η γεύση του: Δυνατή Η γεύση του: Φρουτώδης με ελαφριά κρεμώδη γεύση

PONT L’EVEQUE

Αρχικά κατασκευάστηκε σε μια πόλη που βρίσκεται μεταξύ Lisieux και Deauville, η φλούδα του τυριού Pont L'Evêque είναι μάλλον λεία και το χρώμα της ποικίλλει από χρυσοκίτρινο έως πορτοκαλί. Η ελαφρώς ανανεωμένη όψη, το χρώμα, η κρεμώδης και απαλή γεύση του το καθιστούν ένα εξαιρετικά ευχάριστο τυρί. Τετράγωνο σχήμα, συνήθως τετράγωνο 10 cm και ύψος 3 cm έως 3,5 cm, βάρος περίπου 400 γραμμάρια. Η υφή του: Κρεμώδης και απαλή Η γεύση του: Ελαφρώς αλατισμένη Η γεύση του: Λεπτές και εκλεπτυσμένες, φρουτώδεις γεύσεις όπως το φουντούκι

ROQUEFORT

Το ροκφόρ ανήκει στην οικογένεια των μπλε τυριών. Είναι το πιο καταναλωτικό τυρί στη Γαλλία μετά το Comté και είναι επίσης ένα από τα πιο γνωστά μπλε τυριά με Gorgonzola και Stilton. Το τυρί ροκφόρ λιώνει πλήρως στο στόμα και αφήνει μια ευχάριστη γεύση αλατιού και μούχλας. Ο πολύ χαρακτηριστικός χαρακτήρας του το καθιστά ένα από τα σπουδαία γαλλικά τυριά. Το ροκφόρ ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες στις φρέσκες και υγρές φυσικές σπηλιές του βουνού Κομπαλού. Οι ρωγμές στο βράχο χρησιμεύουν ως φυσικός αερισμός. Το ροκφόρ έχει κυλινδρικό σχήμα διαμέτρου 20 cm και πάχος περίπου 9 cm. Ζυγίζει μεταξύ 2,5 και 2,9 κιλά. Το καλούπι που δίνει στο ροκφόρ τον διακριτικό του χαρακτήρα, το Penicillium roqueforti, βρίσκεται στο έδαφος των τοπικών σπηλαίων και έχει την ικανότητα να ζυμώνει το τυρί. Παραδοσιακά, οι τυροκόμοι εξάγουν τη μούχλα αφήνοντας ψωμί σίκαλης και σιταριού στις σπηλιές για έξι εβδομάδες μέχρι να καταναλωθεί από τη μούχλα. Το εσωτερικό του ψωμιού χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη σπορά του ροκφόρ, το οποίο γίνεται με μια βελόνα. Μετά από 4 εβδομάδες ωρίμανσης, το τυρί τυλίγεται σε αλουμινόχαρτο για να μην το φάνε τα παράσιτα.

Σχετικά με εμάς

Βρισκόμαστε στην αγορά Rungis.

Καλύπτοντας μια έκταση 234 εκταρίων, συμπεριλαμβανομένων 72,7 εκταρίων στεγασμένου χώρου, η αγορά τροφοδοτείται από φορτηγά, τρένα και αεροπλάνα (το αεροδρόμιο Orly βρίσκεται κοντά στην αγορά) από όλο τον κόσμο.

Η αγορά Rungis σε αριθμούς:

– 2ο οικονομικό κέντρο Ile de France μετά το Business Center of Defense
– Κύκλος εργασιών σχεδόν 8,5 δισ. €
– Παραδόθηκαν 2,4 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων.
– Παροχή τροφίμων σε 18 εκατομμύρια καταναλωτές, 11 εκατομμύρια εκ των οποίων βρίσκονται στο Ile de France.
– Περισσότερες από 1.200 εταιρείες βρίσκονται στο Rungis.

Είναι επίσης η μεγαλύτερη αγορά φρέσκων προϊόντων στον κόσμο.

η τοποθεσία μας

Το “Au Fromager de Rungis .com” είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από το Maison Prodilac που βρίσκεται στην περιοχή Γαλακτοκομικών Προϊόντων στο κτίριο D4.
Η Prodilac® snc ιδρύθηκε το 2002 τη στιγμή της συγχώνευσης της Beurlait (χονδρέμπορος γαλακτοκομικών προϊόντων) και της «La Maison du Gruyère» (ειδικός στα σκληρά τυριά: Comté, Emmental, Gruyere, Cantal, Salers). Αυτές οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά Rungis από το 1969.

Η Prodilac® snc είναι ένας σημαντικός παίκτης των περιπτέρων «τυρί» με τη μεγάλη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων της: γάλα, βούτυρο, κρέμα, σπεσιαλιτέ τυριών και παραδοσιακά τυριά, αυγά.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Prodilac είναι το κελάρι τυριών της, όπου ο κύριος του κελαριού μας έχει επιλέξει μια ποιοτική συλλογή τυριών που ανταποκρίνεται στις τοπικές καταναλωτικές συνήθειες και τις απαιτήσεις των πελατών λιανικής της.

Επιθυμία μας σήμερα, χάρη στην ισχυρή γαλλική μας εμπειρία, είναι να εξάγουμε τα καλύτερα προϊόντα μας.

Επαγγελματική ομάδα
Διαχείριση
Αντουάν Μπουαγιέ

Ο θερμός και παθιασμένος ηγέτης της Prodilac SNC, μιας μεγάλης μάρκας της βιομηχανίας PLA, ο Antoine Boyer συνεχίζει τη δέσμευση της εταιρείας στο δρόμο της ποιότητας και του εκσυγχρονισμού: Αυτό λένε για αυτόν στο Rungis!

Δύναμη

Η ομάδα του από 27 άτομα επικεντρώνεται αποκλειστικά στα προϊόντα και τους πελάτες. Κάθε βοηθός πωλήσεων είναι υπεύθυνος για έναν χώρο πωλήσεων που πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των αγοραστών.

Η δύναμη της ομάδας μας είναι η εκπαίδευση και η εξειδίκευση του κάθε ανθρώπου.

Οι βοηθοί πωλήσεών μας έχουν την ευθύνη να επιλέγουν κάθε προϊόν που παρουσιάζουν στους πελάτες τους και έχουν την καρδιά τους να αναζητήσουν εξαιρετικά και εξαιρετικά προϊόντα για να τους ικανοποιήσουν.

Έτσι, αναπτύσσουν στενές εργασιακές σχέσεις με τους παραγωγούς τους.

Ένα μοναδικό κελάρι τυριών

Το Au Fromager de Rungis.com βασίζεται σε ένα σημαντικό πλεονέκτημα του σπιτιού του Gryuere: Το πλήρες κελάρι τυριών του, όπου συγκεντρώνονται τα καλύτερα τυριά: Comté, French Emmental, Swiss, Beaufort και Abondance.

Ο κύριος του κελαριού μας επισκέπτεται τακτικά τα τυροκομεία για να επιλέξει το καλύτερο τυρί: αυτές είναι κρίσιμες επαφές για την επιλογή των καλύτερων προϊόντων σε διαφορετικές εποχές του χρόνου, καθιστώντας επομένως το “Au Fromager de Rungis.com” ειδικό σε διεθνές επίπεδο για το διανομή τυριού Premium.