choose language

Sprache wählen

Επιλέξτε γλώσσα

companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες φρούτων λαχανικών από την Ευρώπη

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΟΝ . ΙΚΕ Εξαγωγική εταιρεία από την Ελλάδα

Χώρος συσκευασίας / Μηχανικός εξοπλισμός

Από την διαλογή έως το τελικό στάδιο της φόρτωσης

Ιδιόκτητος στόλος μεταφορικών μέσων

Τα προϊόντα μας

 

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΟΝ . ΙΚΕ φρούτα ανώτερης ποιότητας

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΟΝ . ΙΚΕ φρούτα ανώτερης ποιότητας

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΟΝ . ΙΚΕ φρούτα ανώτερης ποιότητας

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΟΝ . ΙΚΕ φρούτα ανώτερης ποιότητας

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΟΝ . ΙΚΕ φρούτα ανώτερης ποιότητας

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΟΝ . ΙΚΕ φρούτα ανώτερης ποιότητας

Εταιρικό προφίλ

0
Επαγγελματικής ευημερίας στις εξαγωγές

ΙΣΤΟΡΙΑ


Η Ιστορία της Εταιρίας μας ξεκινάει πριν από 35 χρόνια ήτοι το έτος 1988 τότε που τα φιλόδοξα όνειρα του Γεωργίου Καράμπελα ξεκίνησαν με την Ίδρυση της Εταιρίας.

Από την αρχή στόχευσε πολύ ψηλά εφόσον κατάφερε η Εταιρία να κατακτήσει μέσα σε εύλογο διάστημα κυρίαρχη θέση στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών.
ΕΞΕΛΙΞΗ


Καθοριστικό ρόλο στα φιλόδοξα αυτά όνειρα έπαιξε η παρουσία και η συνδρομή των αδελφών του, ιδιαιτέρως του Δημητρίου Καράμπελα ο οποίος πολύ γρήγορα κατέκτησε τις ξένες αγορές και ανέβασε τον όγκο τόσο των εισαγόμενων προϊόντων όσο και των εξαγώγιμων.

ΜΕΛΛΟΝ

Η παρουσία της δεύτερης γενιάς με την διαδοχή της Εταιρίας από τον Κωνσταντίνο Καράμπελα  και των αδελφών του, Μαρία Καράμπελα – Νομικό Σύμβουλο και Aικατερίνη Καράμπελα – Υπεύθυνη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, η Εταιρία προσθέτει στο ιστορικό της νέες επιτυχίες και ανοίγει νέους ορίζοντες, ενώ ο ρόλος του Γεώργιου Καράμπελα συνεχίζει να είναι καθοριστικός μέχρι και σήμερα αφού εγγυάται τη συνέχιση της παράδοσης της καλής φήμης, της αξιοπιστίας και το κύρος που έχει δημιουργήσει η Εταιρία μας τόσο στην αγορά του Εσωτερικού όσο και στις αγορές του Εξωτερικού. 
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
 
Κυρία δραστηριότητα της Εταιρίας μας είναι η παραλαβή φρούτων και λαχανικών απευθείας από τον παραγωγό από όλη την Ελλάδα, η επεξεργασία, η συσκευασία και η διακίνηση τους τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.
Η Εταιρία μας μετά από μια πορεία πολλών ετών κατέχει σήμερα Ηγετικό ρόλο στο χώρο των εισαγωγών – εξαγωγών εμπόριο φρούτων και λαχανικών. 
 
ΣΤΟΧΟΣ
 
Στόχος της Εταιρίας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων προϊόντων, η διαρκής αναβάθμιση και βελτίωση των εγκαταστάσεων μας και η αξιόπιστη διακίνηση των προϊόντων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Στην κορυφή των Ελληνικών προϊόντων που διακινεί σήμερα η εταιρία μας βρίσκονται  τα πορτοκάλια, τα ροδάκινα και τα ακτινίδια ενώ μαζί με τα μήλα, αχλάδια, σταφύλια, μανταρίνια, βερίκοκα, νεκταρίνια, λεμόνια κ.α. απαρτίζουν τον κύριο όγκο των προϊόντων που εξάγει.
Ο όγκος των εξαγωγών σήμερα υπερτερεί σε σχέση με τον όγκο που διακινεί η Εταιρία μας στην εγχώρια αγορά. Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της εταιρίας μας ξεκινήσαμε τις εισαγωγές φρούτων από την Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Κίνα, προϊόντα τα οποία συσκευάζουμε και επανεξάγουμε, ενώ ένα μέρος τους η Εταιρία μας το διακινεί στην ελληνική αγορά. 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 
Η μετακίνηση των προϊόντων στην εσωτερική και στην εξωτερική αγορά γίνεται από τον ιδιόκτητο στόλο μας διευκολύνοντας την άμεση και ασφαλή παράδοση των προϊόντων στους τελικούς προορισμούς 

Επικοινωνία

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες