choose language

Sprache wählen

Επιλέξτε γλώσσα

companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες φρούτων λαχανικών από την Ευρώπη

PATRICIA PILAR Εξαγωγική εταιρεία από την Πορτογαλία

Τα προϊόντα μας

FUJI ΜΗΛΑ

ROYAL GALA ΜΗΛΑ

ΑΚΤΙΝΙΔΑ

ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ

REINETA ΜΗΛΑ

ROCHA ΑΧΛΑΔΙΑ

ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ

ΚΕΡΑΣΙΑ

ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΝΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ

PEAR ΝΤΟΜΑΤΑ

ΝΤΟΜΑΤΑ BRANCH

BEEFSTEAK ΝΤΟΜΑΤΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΑ MUSQUÉE DE PROVENCE

ΓΛΥΚΟΠΑΠΑΤΕΣ – VARIOUS PULPS

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

Λίγο μετά την εγκατάστασή τους στην Πορτογαλία, ίδρυσαν την εταιρεία Frutas Patricia Pilar, μια 100% πορτογαλική εταιρεία, που δημιουργήθηκε με στόχο τον εφοδιασμό των εθνικών και διεθνών αγορών με κύριο άξονα την εθνική αγορά.

Στρατηγικές Γραμμές
Η εταιρεία μεγάλωσε και ανέπτυξε το παραδοσιακό εμπόριο, αλλά στη συνέχεια με βάση τις ανάγκες της αγοράς, επαναπροσδιόρισε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο επικεντρωμένο σε τρεις στρατηγικές γραμμές:

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Στην αγροτική παραγωγή έχουμε τη δική μας, έτσι, εστιάζουμε στον στρατηγικό σχεδιασμό, την καινοτομία, την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα, τη γεύση και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας.

ΔΙΑΝΟΜΗ
Έχουμε μεγάλη επιχειρησιακή και υλικοτεχνική ικανότητα. Εγκαινιάσαμε τις νέες μας εγκαταστάσεις το 2018 με περισσότερα από 20.000 m2 και το 2020 αυξήσαμε τη χωρητικότητα ψυκτικού θαλάμου και συσκευασίας στα 45.000 m2. Ο Όμιλος Patricia Pilar ανήκει σε μια εταιρεία logistics με δικό της στόλο και διατηρούμε συμφωνίες συνεργασίας με καταξιωμένους ευρωπαίους χειριστές logistics για να εγγυηθούμε την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλες τις παραδόσεις μας. Εργαζόμαστε 24/7 για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

ΕΜΠΟΡΙΑ
Επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στα περισσότερα κανάλια διανομής, έχουμε επενδύσει στην ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την εξειδίκευση των ομάδων εργασίας μας προκειμένου να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες των διαφόρων τομέων. Αυτή τη στιγμή εξάγουμε περισσότερο από το 40% της παραγωγής μας, εμπορευόμενοι τα προϊόντα μας σε βιομηχανικό επίπεδο, στα κανάλια HORECA, σε μεσάζοντες, χονδρεμπόρους και σύγχρονη διανομή, αλλά πάντα εστιάζουμε στο να μην χάσουμε τον ισχυρό δεσμό με το παραδοσιακό εμπόριο.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΤΟΜΑΤΩΝ

Η ντομάτα αντιπροσωπεύει σχεδόν το 40% της δραστηριότητάς μας και είναι το προϊόν με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Είμαστε ο μεγαλύτερος πορτογαλικός παραγωγός φρέσκιας ντομάτας, καταφέρνοντας έτσι να καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των καναλιών διανομής.

Σημαντική ανάπτυξη είχαμε και σε άλλα οπωροκηπευτικά όπως τα κολοκυθάκια, η γλυκοπατάτα και η κολοκύθα, αλλά κυρίως στα φρούτα. Έχουμε δική μας παραγωγή πυρηνόκαρπων καθώς και μήλων, αχλαδιών, καρπών της γης και εσπεριδοειδών.

Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Η δημοπρασία μας επιτρέπει να διατηρήσουμε μια άμεση σύνδεση μεταξύ της παραγωγής και του παραδοσιακού εμπορίου. Είμαστε πάντα δεκτικοί σε νέους παραγωγούς, εφόσον μπορούν να εγγυηθούν τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων μας και να προσαρμοστούν στη γκάμα των ειδών που εμπορευόμαστε. Γνωρίζουμε πλέον ότι η τιμή και η ποιότητα δεν είναι πλέον παράγοντες διαφοροποίησης. Οι στρατηγικές μας γραμμές μάς επιτρέπουν να ξεχωρίζουμε στην αγορά διασφαλίζοντας τη σταθερότητα της προσφοράς και τη ρευστότητά της.

Με αυτό, καταφέρνουμε να διατηρούμε όλο το χρόνο το απόθεμα των προϊόντων μας στο 100%, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε επίσης την ικανότητα μάρκετινγκ να εξαλείψουμε ανάγκες που δεν καλύπτονται από την παραγωγή. Από την άλλη, εγγυόμαστε τη ρευστότητα της εγκατεστημένης παραγωγικής ικανότητας, παρέχοντας πάντα πολλαπλές λύσεις. Εστιάζουμε πάντα στο ότι οι παραγωγοί δεν χρειάζεται να ξοδεύουν τις δυνάμεις τους στο μάρκετινγκ και επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, διασφαλίζοντας μέσω του τμήματος εμπορίου και logistics τη διανομή και τη δίκαιη τιμή των προϊόντων μας.

Συνεργαζόμενη από το 2019, η Frutas Patricia Pilar SA είναι περήφανη που ανήκει σε ένα έργο που στοχεύει στη δυναμοποίηση και αξιοποίηση της πορτογαλικής παραγωγής παραγωγής με αξιοσημείωτη ενσωμάτωση στις διεθνείς αγορές, πράγμα που σημαίνει ότι συνεισφέρουμε προστιθέμενη αξία στην εθνική παραγωγή και την προώθησή της με αύξηση της κατανάλωσής του παγκοσμίως μέσω μιας ενεργής και αναγνωρισμένης επωνυμίας.