choose language

Sprache wählen

Επιλέξτε γλώσσα

companies from europe / export companies from europe

Εξαγωγικές εταιρείες φρούτων λαχανικών από την Ευρώπη

SNIJPUNT Εξαγωγική εταιρεία από την Ολλανδία

Τα προϊόντα μας

Κουνουπίδια

Μπρόκολα

Λάχανα

Garlic

Γεμιστές πιπεριές

Parsnip

Καρότα

Πράσα

Ραπανάκια

Χειμερινά ραπανάκια

Ρόκα για σαλάτα

Βλαστάρια φασολιών

Ντομάτες

Κρεμμύδια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

Είμαστε η Snijpunt, η αρχή για τα προκομμένα λαχανικά, ως προμηθευτής ημιπαρασκευασμένων λαχανικών για προμηθευτές υπηρεσιών φαγητού, catering, παραγωγούς σαλάτας και κατασκευαστές έτοιμων γευμάτων. Κάθε μέρα, παρέχουμε στους πελάτες μας μια προσαρμοσμένη επιλογή από φρέσκα λαχανικά κομμένα κατά παραγγελία για περαιτέρω προετοιμασία.

Για τους πελάτες μας, είμαστε και προμηθευτές και συνεργάτες, επομένως η ποιότητα του προϊόντος έρχεται πρώτη και κύρια. Ωστόσο, λειτουργούμε και ως κέντρο γνώσης, όπου οι πελάτες μας μπορούν να έρθουν και να επωφεληθούν από τη γνώση και την εμπειρία μας. Ανυπομονούμε να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για τη διάρκεια ζωής, τη φρεσκάδα, τις επιλογές και τις καινοτομίες ενός προϊόντος, ειδικά του κύριου προϊόντος μας, των πιπεριών. Η Snijpunt ιδρύθηκε το 1998 από μια επιχείρηση καλλιέργειας πιπεριάς και ως εκ τούτου, γνωρίζει την αγορά όσο καμία άλλη. Φυσικά, μπορείτε να μας κάνετε ερωτήσεις και για άλλα λαχανικά ή επιλογές τεμαχισμού. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε μαζί σας για την εύρεση της κατάλληλης λύσης.

Η ποιότητα, η ευελιξία και η αξιοπιστία είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της επιχείρησής μας. Αυτό φαίνεται στις βασικές μας αξίες και στις υποσχέσεις μας. Αυτά είναι τα θεμέλια από τα οποία αντλούμε το κίνητρό μας για να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

υποσχέσεις

Όταν εργάζεστε με το Snijpunt, μπορείτε να είστε σίγουροι για πολλά πράγματα. Αυτές τις ονομάζουμε υποσχέσεις μας και μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να κρατήσουμε τον λόγο μας. Πάντα.

Ο λόγος μας είναι ο δεσμός μας

Εάν παραγγείλετε βάσει σύμβασης, λαμβάνετε πάντα αυτό που συμφωνήθηκε, ακόμα κι αν η τιμή ή η ποιότητα αυτού που κυκλοφορεί στην αγορά είναι διαφορετική από την αναμενόμενη. Σε εμάς, υπάρχουν 3 επιλογές συνεργασίας και προσδιορισμού προϊόντος/τιμής. Μπορούμε να κάνουμε καθημερινές, εβδομαδιαίες ή εποχιακές ρυθμίσεις. Όσοι επιλέξουν την τελευταία επιλογή, παραγγέλνουν αυτό που λέμε «υπό σύμβαση». Αυτό σας εγγυάται τα προϊόντα που χρειάζεστε. Είτε πρόκειται για τιμή είτε για ποιότητα, παραδίδουμε πάντα αυτό που έχουμε συμφωνήσει. Υποσχόμαστε!

Φτιαγμένο φρέσκο, έξι ημέρες την εβδομάδα


Εφόσον συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους καλλιεργητές και έχουμε αναπτύξει τα μηχανήματα και τις διαδικασίες προετοιμασίας μας, μπορούμε επίσης να τηρήσουμε αυτήν την υπόσχεση. Τα λαχανικά παρέχονται καθημερινά, απευθείας από τα φυτώρια στις εγκαταστάσεις παρασκευής μας στο De Lier. Αυτή η εγκατάσταση βρίσκεται σε ένα ακίνητο που κατασκευάστηκε ειδικά για τη λειτουργία του, με διάφορες διατάξεις που υποστηρίζουν τη διατήρηση της ασφάλειας, της φρεσκάδας και της ποιότητας των τροφίμων. Αφού υποβληθούν στα τυπικά μέτρα ποιοτικού ελέγχου, είναι έτοιμοι να παραγγείλουν το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, και για τουλάχιστον έξι ημέρες την εβδομάδα.

Πάντα ενεργός για την ασφάλεια των τροφίμων

Ως μία από τις πρώτες επιχειρήσεις με πιστοποίηση BRC στην Ολλανδία, είμαστε πάντα ενεργοί για την ασφάλεια των τροφίμων.

Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν ήμασταν οι πρώτοι, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ότι ήμασταν οι πρώτοι! Η ασφάλεια των τροφίμων πρέπει να είναι δεδομένη στον τομέα μας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Για εμάς, αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για αυτό και όχι απλώς για να κερδίσουμε μια πιστοποίηση BRC, αλλά για να παραμείνουμε διαρκώς εμπλεκόμενοι στο θέμα και να προσπαθούμε για καινοτομίες σε αυτό.

Οι ανάγκες των πελατών μας είναι πάντα το πρώτο μας μέλημα

Οι ανάγκες των πελατών μας είναι πάντα το πρώτο μας μέλημα, από τις πρώτες συζητήσεις μαζί τους μέχρι μετά την παράδοση των προϊόντων.

Μας αρέσει να κάνουμε την προσπάθεια να γνωρίσουμε πραγματικά τους πελάτες μας. Μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι θα εργαστούμε γρήγορα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας φέρουμε αυτό που χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε. Ωστόσο, δεν σταματά εκεί για εμάς. Θέλουμε πάντα να κάνουμε αυτό το επιπλέον μίλι. Όσο καλύτερα γνωριζόμαστε, τόσο λιγότερος χρόνος χρειάζεται για να βρούμε μια κατάλληλη λύση στην ερώτησή σας. Με το να είμαστε όχι μόνο ο προμηθευτής σας, αλλά και ο συνεργάτης σας, μπορούμε να θέσουμε τα θεμέλια για την καλύτερη συνεργασία. Μην εκπλαγείτε αν σας καλέσουμε μετά την παράδοση. Θέλουμε να συζητήσουμε πώς πήγαν όλα και αν υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά στο μέλλον. Το να προχωρήσουμε μαζί είναι ο στόχος μας.

Προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες επιλογές

Παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επιλογή, τη διαθεσιμότητα και τις τεχνικές, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο κατάλληλη επιλογή.

Διαθέτουμε τις καλύτερες εσωτερικές γνώσεις στον τομέα των πιπεριών, αλλά μπορείτε εξίσου εύκολα να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με άλλα λαχανικά και τεχνικές κοπής ή παρασκευής. Εάν δεν ξέρουμε οι ίδιοι την απάντηση, σίγουρα γνωρίζουμε κάποιον με την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σας εξυπηρετήσει γρήγορα.

Έχουμε δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο και αυτό μας κρατά ενήμερους για τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας. Η στενή μας συνεργασία και οι εξαιρετικές διευθετήσεις με τους καλλιεργητές μας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υπηρεσίες που δεν διακρίνονται μόνο ως προς το κόστος, αλλά και στην ιδιαίτερα φρέσκια ποιότητά τους. Αυτά είναι δύο τεράστια πλεονεκτήματα για εσάς ως πελάτη.